Procedura de incarcare a cardului pentru elevi si studenti

Pentru a cumpara abonament Tursib de elev sau student trebuie sa va prezentati la Agentia Tursib din Calea Dumbravii, nr.135, pentru a vi se prezenta informarea asupra datelor dvs. personale care vor fi prelucrate, pentru a se face colectarea acestor date şi pentru a vi se emite un card personalizat. Pentru a vizualiza programul de lucru al Agentiei, apasati aici.

În cazul elevilor minori se va prezenta la Agentia Tursib şi reprezentantul legal, pentru informarea şi acordul asupra datelor personale ale minorului care vor fi prelucrate.

Cardul Tursib se elibereaza prin preluarea datelor de pe cartea de identitate. Daca nu aveti carte de identitate se va prezenta un alt document oficial (certificat de nastere/ pasaport, etc) pentru preluarea datelor.

Beneficiaza de abonamente cu reducere 50%:

- prescolarii inscrisi la gradinita;

- elevii de școli generale (inclusiv clasa pregatitoare);

- elevii din invatamantul liceal, școli profesionale și de ucenici, scoli postliceale, inmatriculati in unitatile de invatamant acreditate de stat, particular sau confesional;

- studenții Universității Lucian Blaga din Sibiu .

Documente necesare obținerii abonamentelor cu reducere 50% pentru studenții Universității Lucian Blaga din Sibiu și elevii de școli generale (inclusiv clasa pregatitoare), licee, școli profesionale și de ucenici, scoli postliceale, cursuri de zi:

  • carnet sau adeverință de elev/student vizat/a pe anul în curs;
  • document care sa ateste schimbarea de nume, in cazul in care a intervenit acest aspect (ex. casatorie);
  • studentii  primesc abonament cu reducere in timpul anului universitar. OUG 117/2013;
  • elevii scolilor postliceale primesc abonament cu reducere 50%, daca nu au implinit varsta de 26 ani (se prezinta cartea de identitate la solicitarea de incarcare a cardului abonament) si prezinta adeverinta de la institutia de invatamant de care apartin, pe care sa fie specificat ca frecventeaza cursuri de zi.

Documente necesare obținerii abonamentelor gratuite pentru elevii și studentii orfani precum si cei institutionalizati care frecventeaza invatamantul de stat, cursuri la zi (inclusiv master) in municipiul Sibiu si au varsta maxima 26 ani:

  • adeverință de elev/student pe anul scolar/universitar în curs;
  • copie după certificatul de deces al părintelui (lor);
  • cartea de identitate sau certificatul de nastere pentru verificarea concordantei datelor

Dosarul se depune la sediul societății din strada Munchen, nr.1, la serviciul Marketing, de luni pana vineri, intre orele 7:00 - 15:00.

Abonamentele se eliberează pentru o lună intreagă din 1 in 30(31) a lunii; sau pentru o jumătate de lună, astfel: 1-15 si 16-30 (31) ale lunii, la orice chioșc Tursib.

Conditii de incarcare on-line a abonamentelor cu reducere pentru elevi si studenti

Elevii şi studenţii pot cumpăra abonamente  on-line pentru  lunile decembrie - august a fiecărui an şcolar, după s-a încărcat primul abonament la un chioşc sau la agenţia Tursib, pentru verificarea documentelor ce atestă calitatea de elev sau student, iar listele cu elevi/studenti au fost validate de institutia de invatamant de care apartin.

Sugestii

Sugestia dumneavoastră

Completați mesajul și codul de verificare, apoi apăsați pe 'Trimite'.

Dacă doriți să primiți un răspuns, va rugăm folosiți formularul de contact.