Cardul Contactless

Tursib, BRD și MasterCard au implementat soluția de plată a calatoriei cu card contactless PayPass direct in mijloacele de transport în comun din Sibiu. Sibiul devine în acest fel primul oraș din Europa care oferă posibilitatea călătorilor să achite călătoria in curs direct in mijloacele de transport în comun utilizând cardurile MasterCard® și Maestro® PayPass™.

Plata călătoriei, direct cu card contactless in autobuze, se poate efectua cu orice card MasterCard sau Maestro Pay Pass, emis oriunde in lume. Cardurile contactless se identifica cu următoarele însemne: pay pass și pay pass.

Important: SC TURSIB SA nu comercializează carduri contactless, ele se pot achiziționa de la orice sucursală BRD (formele sus-menționate) sau contactați banca la care aveți card pentru a intreba dacă dispun și de carduri contactless.

Inainte de urcarea în autobuz asigurați-vă că există fonduri suficiente pe cardul dumneavoastră, pentru a evita amenda aferentă unei călătorii frauduloase. Cumpararea biletului se face FARA COMISION.

Sugestii

Sugestia dumneavoastră

Completați mesajul și codul de verificare, apoi apăsați pe 'Trimite'.

Dacă doriți să primiți un răspuns, va rugăm folosiți formularul de contact.