Săptămâna mobilității


Saptamana 16 - 22 septembrie va fi dedicata mobilitatii prin intermediul transportul public din municipiul Sibiu.

Sibiul se va alatura celor 83 de orase din toata lumea printre care se numara Viena, Bruxelles, Rio de Janeiro, Montreal, Paris, Roma in campania initiata de Uniunea Internationala a Transportatorilor Publici, aceasta fiind o actiune a societatii de transport in comun Tursib menita sa atraga atentia asupra faptului ca transportul public este o modalitate de a calatori rapid, simplu si eficient, fiind si tot mai folosit in mediul urban, la aceasta adaugandu-se faptul ca transportul public contribuie la un mediu inconjurator mai curat.

Calatorii gratuite in perioada 16-22 septembrie, in intervalul orar 13-14

In cadrul acestei campanii Tursib va oferi calatorilor posibilitatea de a utiliza gratuit mijloacele de transport in comun in perioada 16-22 septembrie, intre orele 13 si 14.

Societatea de transport public Tursib va produce si difuza pe parcursul acestei saptamani un film despre transportul in orasul nostru si despre oras in general, acesta urmand sa fie transmis UITP.

Concurs de fotografie

De asemenea, campania va consta intr-un concurs de fotografie care se va desfasura pe parcursul unei luni, in perioada 16 septembrie - 15 octombrie. Sibienii sunt invitati sa faca fotografii care sa ilustreze imaginea transportului public in orasul nostru si sa le posteze pe Instagram. Pentru mai multe detalii, apăsați aici.

Fotografiile vor fi jurizate, cele castigatoare urmand sa fie transmise catre UITP, care la randul sau va selecta cea mai buna fotografie din orasele participante, autorul fotografiei castigatoare urmand sa fie premiat.

Fotografii inedite in autobuzele Tursib

Pe perioada acestei campanii Tursib va afisa in mijloacele de transport fotografii care sa ilustreze obiectivele acestei campanii. Fotografiile vor afisa mesaje precum "Orasele inteligente cresc cu transportul public" sau "Comunitatile cresc impreuna cu transportul public", acestea facand parte din proiectul Tursib de a fideliza pasagerii si de a atrage noi clienti.