Dacă copilul dumneavoastră are deja un card Tursib valabil

Pentru copiii/elevii care deţin un card Tursib, activarea abonamentului gratuit se va realiza în prima lună, de către Tursib.

Pentru a putea activa prima lună de abonament gratuit pentru copiii / elevii care deţin deja un card Tursib, vă rugăm să urmaţi paşii descrişi mai jos şi să ne furnizaţi online informaţiile necesare, fără a fi necesar să vă deplasaţi la sediul nostru.

Ulterior, activarea abonamentelor gratuite pe cardurile Tursib se va realiza lunar de către client, fie on-line pe site-ul oficial Tursib – www.tursib.ro, fie la orice punct de vânzare Tursib (sediu, agenţie, chioşc).

În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, scrieţi un mail pe adresa marketing@tursib.ro, în care solicitaţi asistenţă, daţi numele copilului/elevului şi numărul de telefon pe care veţi fi sunat de personalul nostru care vă poate îndruma în efectuarea operaţiunilor, în zilele de luni-vineri, între orele 7.00 – 15.00.

După completarea cererii și până la activarea gratuității, cererea este documentul în baza căruia puteți circula. Puteţi  descărca cererea AICI, introducând CNP-ul copiIului.