Dacă copilul dumneavoastră are deja un card Tursib valabil

Pentru copiii/elevii cu domiciliul în Municipiul Sibiu care deţin un card Tursib, activarea abonamentului gratuit se va realiza în prima lună, de către Tursib.

Pentru a putea activa prima lună de abonament gratuit pentru copiii / elevii care deţin deja un card Tursib, vom avea nevoie de confirmarea faptului că titularul are domiciliul în Municipiul Sibiu. Ca atare, vă rugăm să urmaţi paşii descrişi mai jos şi să ne furnizaţi online informaţiile necesare, fără a fi necesar să vă deplasaţi la sediul nostru.

Ulterior, activarea abonamentelor gratuite pe cardurile Tursib se va realiza lunar de către client, fie on-line pe site-ul oficial Tursib – www.tursib.ro, fie la orice punct de vânzare Tursib (sediu, agenţie, chioşc).

În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, scrieţi un mail pe adresa marketing@tursib.ro, în care solicitaţi asistenţă, daţi numele copilului/elevului şi numărul de telefon pe care veţi fi sunat de personalul nostru care vă poate îndruma în efectuarea operaţiunilor, în zilele de luni-vineri, între orele 7.00 – 15.00.

Pentru activarea abonamentului gratuit pentru elevi/copii. Vă rugăm să completaţi în căsuţele aferente informaţiile solicitate, pe acest formular: Cerere pentru acordarea dreptului la transport gratuit pentru elevi