Dacă copilul dumneavoastră NU are un card Tursib

Pentru copiii/elevii care nu deţin un card Tursib, în baza solicitării dumneavoastră, se vor emite carduri nominale şi netransmisibile.

Toată procedura de solicitare a unui card nou se face electronic, de pe un calculator, sau un telefon mobil. Cardurile emise la sediul Tursib în urma cererilor clienţilor, vor fi distribuite săptămânal tuturor unităţilor de învăţământ acreditate, în aşa fel încât fiecare copil / părinte / reprezentant legal să le poată ridica direct de la unitatea de învăţământ unde este înmatriculat titularul respectivului card.

Cheltuielile privind emiterea cardurilor Tursib sunt suportate integral de către TURSIB S.A.

În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, scrieţi un mail pe adresa marketing@tursib.ro, în care solicitaţi asistenţă, daţi numele copilului/elevului şi numărul de telefon pe care veţi fi sunat de personalul nostru care vă poate îndruma în efectuarea operaţiunilor, în zilele de luni-vineri, între orele 7.00 – 15.00.

Pentru a solicita eliberarea unui card Tursib, vă rugăm să completaţi în căsuţele aferente informaţiile solicitate, pe acest formular: “Cerere pentru emiterea unui card Tursib de elev”.