Abonamente Tursib

Abonamentele Tursib sunt valabile pe toate liniile în interiorul Municipiului Sibiu.

Toate abonamentele, se încarcă pe un card personalizat Tursib şi se pot ulterior reactiva la punctele de vânzare Tursib.

Pe cardul Tursib va fi inscripţionat numele şi un cod unic alocat fiecărui client Tursib.

Cardul este oferit gratuit de către Tursib. Cardurile se emit la orice punct de vânzare.

La emiterea cardului se pot încărca și perioade de valabilitatea ale acestuia (până la două perioade, la abonamentele cu preţ întreg), prin achitarea contravalorii abonamentelor solicitate.

Eliberarea cardurilor abonament implică utilizarea datelor personale ale călătorilor.

După emiterea cardului, abonamentul poate fi achiziţionat la orice punct de vânzare  Tursib, prin următoarea procedură:

Prezentați cardul vânzătoarei, care va verifica perioada de valabilitate înscrisă pe card

Solicitați abonamentul dorit și achitați contravaloarea acestuia

Vânzătoarea va încărca cardul cu perioada de valabilitate solicitată și va emite chitanța aferentă

Verificaţi dacă există concordanţă între poziţia ID de pe chitanţa primită şi codul Tursib înscris pe card

Dacă doriţi să se înscrie pe bonul fiscal codul fiscal (CUI) solicitaţi acest lucru vânzătoarei, înainte de emiterea bonului;

Factură fiscală se eliberează doar la Agenţia din Calea Dumbrăvii, nr. 135, pe bază de delegaţie, prin care sunteţi împuternicit să solicitaţi factură fiscală în numele societăţii comerciale.

Tursib a preschimbat până la acest moment toate cardurile abonaţilor angajaţi la firmele colaboratoare care decontează prin contract valoarea acestora, precum şi cardurile elevilor care au beneficiat de cel puţin o lună de abonament gratuit până la data de 30 august 2022.

Angajaţii au intrat ȋn posesia acestor carduri prin intermediul angajatorilor.

Cardurile noi ale elevilor au fost transmise către secretariatele şcolilor unde aceştia au figurat pe parcursul anului şolar trecut. Toţi elevii sunt rugaţi ca ȋn cazul ȋn care ȋncă nu au solicitat activarea abonamentului gratuit la transportul public pentru anul şolar 2022-2023, să o facă fie intrând pe capitolul “Abonamente gratuite elevi” de pe site, fie la orice punct de vânzare Tursib.

Toţi posesorii de abonamente Tursib, indiferent de tipul abonamentului, vor trebui să valideze cardul la fiecare călătorie cu autobuzul. Toate abonamentele atât cele cu preţ ȋntreg cât şi cele cu reducere de 50% sau cu gratuităţi au un număr nelimitat de călătorii, fapt pentru care validarea de fiecare dată a cardului NU AFECTEAZA CU NIMIC VALABILITATEA ABONAMENTULUI.

Protecția datelor cu caracter personal