Procedura de încărcare a abonamentelor gratuite pentru studenţii ULBS şi elevii orfani, instituţionalizaţi sau cu cerinţe educaţionale speciale

Pentru a cumpăra abonament Tursib de elev sau student trebuie să vă prezentaţi la Agenţia Tursib din Calea Dumbrăvii, nr.135, pentrua vi se emite un card personalizat, conform Procedurii de eliberarea cardului personalizat Tursib.

Pentru a vizualiza programul de lucru al Agenţiei, apăsati aici.

În cazul elevilor minori se va prezenta la Agenţia Tursib şi reprezentantul legal, pentru informare şi acordul asupra datelor personale ale minorului, care vor fi prelucrate.

Cardul Tursib se eliberează prin preluarea datelor de pe cartea de identitate. Dacă nu aveţi carte de identitate se va prezenta un alt document official (certificat de nastere/ pasaport, etc) pentru preluarea datelor.

Abonamentele se eliberează pentru o lună întreagă din 1 în 30(31) a lunii, sau pentru o jumătate de lună, astfel: 1-15 şi 16-30 (31) a lunii, la orice punct de vânzareTursib.

Documentenecesare obținerii abonamentelor gratuite pentru studenţii ULBS şi elevii orfani, institutionalizaţi şi cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul de stat, cursuri la zi (inclusiv master) în municipiul Sibiu şi au vârsta maximă de 26 ani:

  • adeverință de elev/student pe anul scolar/universitar în curs;
  • copie după certificatul de deces al părintelui (lor);
  • cartea de identitate sau certificatul de nastere pentru verificarea concordantei datelor.

Dosarul se depune la sediul societății din Sibiu, strada Munchen, nr.1, la serviciul Marketing, de luni până vineri, între orele 7:00 - 15:00.

După depunerea dosarului, abonamentele gratuite se eliberează, după data de 20 a fiecărei luni, pentru luna următoare, numai la Agenţia Tursib.