Abonamente săptămânale

Abonamentele săptămânale sunt o opțiune convenabilă și accesibilă pentru călători. Tariful unui abonament săptămânal este 23 lei și permite utilizarea unui număr nelimitat de trasee pe o perioadă de 7 zile calendaristice în interiorul Municipiului Sibiu.

De unde pot fi achiziționate abonamentele săptămânale?

Cum se validează abonamentele săptămânale?

Validarea abonamentelor săptămânale se face imediat după urcarea în autobuz.

În cazul abonamentelor săptămânale cu cod QR achiziționate prin intermediul aplicației mobile SibiuBus, acesta se scanează la validatoarele galbene din autobuz. Codul QR se poziționează în partea de jos a aparatului, iar mesajul care însoțește succesul validării este “Călătorie plăcută!”

Ȋn situația ȋn care ruta parcursă presupune utilizarea a două sau mai multe trasee, rugăm călătorii să valideze abonamentul săptămânal ȋn fiecare autobuz cu care circulă.

În cazul abonamentelor săptămânale încărcate pe cardul Tursib din PVC sau pe cardul Tursib de unică folosință, validarea se face prin apropierea cardului Tursib de validatorul galben din autobuz.

Cum se realizează controlul abonamentelor săptămânale?

Controlul abonamentelor săptămânale este realizat de către inspectorii de trafic Tursib, împuterniciți de către Primăria Municipiului Sibiu.

În cazul abonamentelor săptămânale achiziționate prin intermediul aplicației mobile SibiuBus, codul QR generat din aplicație va fi scanat de către inspectorii de trafic cu ajutorul device-ului de control sau se scanează la aparatele galbene din autobuz.

În cazul în care abonamentele săptămânale sunt încărcate pe cardul Tursib din PVC sau pe cardul Tursib de unică folosință, controlul se efectuează prin aceleași două modalități, diferența fiind că se apropie cardul Tursib de validatoarele galbene din autobuz sau de aparatele de control din dotarea inspectorilor de trafic.

Asigurați-vă că dețineți un titlu de călătorie valabil și că îl validați corespunzător pentru a evita orice neplăceri ulterioare.