TURSIB schimbă preţurile titlurilor de călătorie începând cu data de 1 septembrie 2022


Publicat în

Ȋn cadrul şedinţei Consiliului Local din data de 25.08.2022, a fost aprobată Hotărârea numărul 329 prin care se aprobă modificarea tarifelor titlurilor de călătorie Tursib începând cu data de 1 septembrie 2022.

Aşadar, preţurile practicate de compania de transport public local Tursib începând cu data de 1 septembrie 2022, sunt următoarele:

Toate abonamentele valabile o jumătate de lună au fost eliminate din oferta tarifară.

Principalele două modificări pe lângă cele de tarife sunt:

  • Biletul valabil pentru o singură călătorie va fi ȋnlocuit de  biletul valabil 60 de minute, ceea ce ȋnseamnă că un utilizator al transportului public local din Sibiu va putea călători utilizănd noile bilete ȋn valoare de 3 lei cu câte autobuze are nevoie, pe parcursul a 60 de minute ȋncepând de la prima validare ȋn autobuz a biletului.
  • Valabilitatea abonamentelor nu va mai fi restrictionată de intervalul 1- 30, 31 ale lunii. Toate abonamentele Tursib vor fi valabile 30 de zile calendaristice, ȋncepând din oricare zi ale lunii.

Datorită trecerii la noile tarife, abonamentele pentru luna septembrie vor putea fi ȋncărcate ȋncepând cu data de 1 septembrie la toate punctele de vânzare Tursib. Pentru a veni ȋn sprijinul călătorilor, vom menţine programul cu publicul la toate punctele de vânzare şi ȋn zilele de Sămbâtă şi Duminică, respectiv 3 - 4 septembrie. Programul de lucru ȋn cele două zile va fi de la 10:00 la 18:00 ȋn toate cele 5 puncte de vânzare Tursib:

  • AGENTIA TURSIB - Str. Munchen, nr. 1
  • AGENTIA CALEA DUMBRAVII - Str. Calea Dumbravii, nr.135
  • AGENTIA TEREZIAN - str. Lungă
  • AGENTIA VASILE AARON - Str. Semaforului, în fața pieței
  • AGENTIA CASA ARMATEI - B-dul Victoriei, în faţa Primăriei vechi

Vom reveni ȋn zilele următoare cu detalii referitoare la modul de achiziţie şi utilizare pentru fiecare dintre titlurile de călătorie Tursib, fie că sunt bilete, fie că sunt abonamente. De asemenea vom actualiza si site-ul Tursib, unde veţi putea găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie.