2017-01-11


In ultimele zile, datorită condiţiilor meteo deosebit de defavorabile, Tursib a avut dificultăţi în desfăşurarea activităţii de transport public.

Deşi toate autobuzele Tursib au ieşit în trafic conform programului de circulaţie, au apărut  întârzieri faţă de orare afişate în staţii. Problemele   s-au datorat atât sistemelor tehnice ale autobuzelor, care au îngheţat în timpul mersului, cât şi a dificultăţilor de deplasare datorate căderilor de zăpadă.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate şi apelăm la înţelegerea călătorilor în această perioadă, care pune în dificultate atât clienţii, cât şi societatea de transport. Vă asigurăm că managementul şi angajaţii Tursib fac tot ce este posibil pentru înlocuirea în cel mai scurt timp a autobuzelor care se defectează în traseu.


SC TURSIB SA anunţă  clienţii că pentru biletele achiziţionate direct din autobuz, cu sistemul contactless  vor plăti preţul promoţional de 0,89 lei până în data de 15.01.2017. Incepând cu data de 16.01.2016, costul biletului cumpărat cu card contactless va fi de 1,39 lei. Diferenţa de tarif, de la 2 lei, cât costă un bilet de călătorie Tursib, este susţinută în continuare de colaboratorii noştri, compania MasterCard.


Etichete: