Traseul 22 a fost suspendat temporar din cauza vremii

Din cauza conditiilor meteorologice dificile, DJ 106A Sibiu – Paltinis a fost inchis. Ca atare, pana la redeschiderea drumului de acces inspre Paltinis,  autocarele Tursib care executa traseul 22 nu vor putea circula.

Va multumim pentru intelegere.

TURSIB suplimenteaza trasee de autobuz pentru meciul de fotbal din data de 22.01.2023

Pentru a veni în sprijinul microbiştilor şi pentru a asigura transportul în bune condiţii a cât mai multor spectatori la meciul de fotbal de pe Stadionul Municipal Sibiu din data de 22.01.2023, Tursib va creşte capacitatea de transport prin introducerea unor dubluri şi curse suplimentare pe traseele existente, după cum urmează:

Tursib lansează "TOMBOLA CLIENT FIDEL TURSIB" pentru anul 2023

Lansăm din nou campania "TOMBOLA CLIENT FIDEL TURSIB", la fel ca ȋn fiecare an. Aceasta se va desfăşura aşa cum ne-am obişnuit deja pe tot parcursul anului. Poate participa orice persoană fizică care îndeplineşte în mod cumulativ următoarele criterii de eligibilitate :

  • este client Tursib şi va achiziţiona abonamente, cu pret întreg, valabile în interiorul Municipiul    Sibiu, pe toată perioada concursului 01 Ianuarie 2023 – 31 Decembrie 2023, fără întrerupere;
  • se va înscrie pe listele pentru tragerea la sorţi, în luna Decembrie, pe baza formularelor online pe care le vom pune la dispoziţie tuturor celor interesaţi.

Precizăm faptul că vom lua ȋn calcul abonamentele ȋncărcate atât pe card cât şi ȋn aplicaţia mobilă SibiuBus.

Vandalism in autobuzele Tursib

In ultima perioada Tursib s-a confruntat cu multiple cazuri de huliganism in autobuze. In special autobuzele noi, CNG, au fost vandalizate prin taierea tapiteriei scaunelor pentru calatori.

Ca atare, Tursib a facut o plangere la Politie, cu scopul de a identifica si de a trage la raspundere persoanele care se fac vinovate de aceste fapte.

Solicitam in acest sens ajutorul sibienilor, pe care ii rugam ca in cazul in care au orice fel de informatii referitoare la aceste fapte de vandalism sa ne contacteze de Luni pana Vieri la numarul de telefon 0269-426100  sau pe mail la adresa office@tursib.ro si sa ne ajute in demersul nostru de a pastra flota Tursib intr-o stare cat mai buna, pentru cat mai mult timp.