Comunicate

Studenţii ULBS fac propuneri pentru îmbunătăţirea transportului public din Sibiu

Ca urmare a sondajului făcut de Tursib în rândul studenţilor cu privire la transportul local din Sibiu, am remarcat un interes ridicat al tinerilor în această privinţă şi am primit din partea lor multe idei şi sugestii de îmbunătăţire a activităţii noastre.

Chestionarul a fost doar un punct dintr-o colaborare mai amplă între compania noastră şi studenţii ULBS.  Ca atare, în această lună, odată cu începerea cursurilor din noul semestru, am demarat o nouă campanie, pe care o desfăşurăm cu ajutorul secţiei de Ingineria Transporturilor si a Traficului, din cadrul Facultăţii de Inginerie a ULBS.

TUR SIBIU – aplicaţia călătorilor Tursib

Încă din 2018, compania sibiană CommunitySoft a început dezvoltarea unei aplicaţii cu intenţia de a simplifica accesul la informaţiile privitoare la programul de circulaţie al autobuzelor din Sibiu.

Începând de la finalul aceluiaşi an, Tursib a identificat potenţialul acestei aplicaţii, aşa încât Tur Sibiu a devenit aplicaţia pe care compania noastră o recomandă tuturor călătorilor.

Aplicaţia gratuită Tur Sibiu, poate fi descărcată pe telefoanele mobile din Google Play sau Apple Store. Ea pune la dispoziție toate informațiile de care călătorii Tursib au nevoie atunci când folosesc transportul în comun.

Rezultatele campaniei Tursib adresată studenţilor sibieni

În perioada noiembrie 2020 – ianuarie 2021, Tursib a desfăşurat un sondaj de opinie în rândul studenţilor, cu privire la serviciul de transport public din Sibiu.

Prin intermediul acestui studiu, ne-am propus să aflăm părerea studenţilor referitoare la transportul public din Sibiu şi să determinăm acţiunile pe care ar trebui să le întreprindem pentru a ne îmbunătăţi serviciile, în vederea creşterii cererii de transport public pentru studenți.

Comunicat

Consiliul de Administratie multumeste domnului Dan Caprariu pentru activitatea depusa in cei 4 ani de mandat. Din motive personale, domnul Dan Caprariu s-a retras din procedura de selectie pentru un nou mandat.

Presedinte Consiliu de Administratie
Ovidiu Mircea