Ȋn cursul dimineţii de marţi, 30.11.2021, a avut loc un grav accident de circulaţie pe drumul naţional DJ106A, la ieşire din localitatea Răşinari. Un autoturism care se deplasa dinspre Păltiniş spre Răşinari a ieşit de pe sensul său de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autobuzul Tursib care mergea în sens opus.

Accidentul s-a soldat cu  patru victime, dintre care două decedate. Celelalte două victime au fost transportate la UPU Sibiu de către echipajele SAJ. Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Dorim să ne exprimăm profunda compasiune pentru familiile celor decedați. Suntem alături de aceştia precum şi de celelalte victime ale accidentului.

Planifică-ţi călătoria şi circulă cu autobuzul în Sibiu

Modul de accesare a informaţiilor referitoare la programul de transport public este unul dintre factorii definitorii ai deciziei de utilizare al acestei modalităţi de călătorie. Ca atare, în cele ce urmează, ne-am propus să facem o analiză şi în acelaşi timp o trecere în revistă a tuturor modalităţilor de accesare a informaţiilor referitoare la programele de circulaţie, pe care Tursib le oferă utilizatorilor transportului public din Sibiu.

În atenția călătorilor!

În după masa zilei de astăzi, în intervalul orar 16:00-17:30, din cauza lucrărilor de asfaltare pe Calea Gusterintei autobuzele de pe traseele 8 si 12 nu au mai putut intra in zona Compa, ele intorcand la giratoriul Calea Gusteritei cu str. Otelarilor. Autobuzele de pe traseul 14 au acumulat intarzieri foarte mari.

Ne cerem scuze tuturor călătorilor cărora le-am creat neplăceri.

ANUNŢ !

Ȋn condiţiile în care se va decide ca şcolile din municipiul Sibiu să fie deschise cu prezenţă fizică începând de luni - 8 noiembrie, Tursib vă anunţă că cele şapte trasee şcolare vor funcţiona  începând cu această dată.

Programul de transport îl găsiţi pe site-ul societăţii noastre https://tursib.ro/trasee, în aplicaţia Tur Sibiu, precum şi în staţiile de pe traseele şcolare.

ÎN ATENȚIA CĂLĂTORILOR !

În data de 30.10.2021, în intervalele orare 7:30-14:00 și 14:30-18:00, se va închide circulația între Curmătură (Vila Briana) și intersecția cu DJ 106J (Călugăru), pentru desfășurarea competiției ,,Marele Premiu al Sibiului Viteză pe Traseu Montan”.

Ca urmare, programul de circulație al traseului 22 (Sibiu - Păltiniș ) se va modifica după cum urmează: