În atenția călătorilor

Începând cu data de 08.08.2022 de la ora 22:00 si până la finalizarea lucrarilor de pe Strada General Magheru, circulața autobuzelor va fi deviata si nu vor mai opri in stația BRD după cum urmeaza:

Autobuzele de pe traseele 3, 5, 13, 15, 18, 19, la plecarea din Gară vor circula pe Str. Regele Ferdinand.

Autobuzele 2 si 115, nu vor mai circula pe Str. Regele Ferdinand, continuandu-si traseul pe Str. Constituției.

ÎN ATENȚIA CĂLĂTORILOR!

În data de 07.08.2022, între orele 7:30 și 11:30, vor exista restricții de circulație pe Calea Dumbrăvii de la intersecția cu str. Ludoș până la ieșirea din Municipiul Sibiu și pe DJ 106A Sibiu - Rășinari ,pentru desfășurarea competiției ,,Triathlon Challenge 2022”. Ca urmare, autobuzele Tursib afectate, vor circula astfel:

În atenția călătorilor!

Începând cu data de 01.08.2022 se înființează o stație nouă ce va fi deservită de traseul 1. Aceasta va fi amplasată în incinta Centrului Comercial Prima Shoppinng Sibiu pe zona dintre magazinul Kaufland și Galeria Comercială, sub denumirea de Hornbach care va fi capăt de linie (actuala stație Hornbach devine stația Hornbach 1)

PRESCHIMBAREA CARDURILOR DE TRANSPORT PENTRU ELEVI

Tursib a ȋncheiat procedura de preschimbare a cardurilor de elevi.  Ca atare, tuturor  elevilor din baza de date a companiei de transport  care aveau un card de transport valabil pe anul şcolar care se termină, li s-a emis un card nou. Toate cardurile noi au fost distribuite de Tursib către ȘCOLI. Elevii  pot ridica cardurile de la secretariatul scolii unde au ȋncheiat anul şcolar 2021-2022. Pănă vor intra ȋn posesia cardurilor noi, elevii vor putea circula folosindu-le pe cele vechi.

Deviere trasee Tursib

În data de 11.07.2022 datorita unei intervenții a E.ON Gaz, s-a închis str. Regele Ferdinand. Prin urmare, pana la remedierea defecțiunii, autobuzele de pe traseele 2 și 115 nu vor mai putea ajunge în stația BRD.

Campania “Părerea Ta contează” avansează spre cel de-al şaselea chestionar

Raportul calitate/preţ al serviciilor oferite de transportul public din Sibiu a fost tema penultimului chestionar din Campania demarată de Tursib ȋn anul 2021.

Peste două sute de sibieni au răspuns ȋntrebărilor din acest chestionar. Analiza rezultatelor acestora o vom prezenta ȋntr-un comunicat ulterior, aşa cum am făcut ȋn cazul fiecărui chestionar din această campanie.