Comunicate

Incident in care a fost implicat un autobuz Tursib

Astăzi 23 mai 2021, în jurul orei 11, pe malul Cibinului în zona intersecţie cu strada Ion Neculce, un autobuz Tursib care executa traseul 1 şi se îndrepta spre Hornbach, a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în zona pasajului pietonal de pe malul Cibinului. 

Din primele verifcări, conducătorului auto i s-a făcut rău în timp ce conducea. În autobuz se aflau circa 30 de persoane. Nimeni în afara şoferului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Părerea TA contează!”

În deschiderea campaniei “Părerea TA contează!”, Tursib împreună cu Asociația Sibiu 1191 vă propun un prim chestionar, cu 5 întrebari scurte referitoare la Atitudinea şi comportamentul conducătorilor auto Tursib.

Chestionarul poate fi accesat din autobuzele Tursib, scanând codul de bare de pe autocolantele campaniei. De asemenea mai puteti accesa chestionarul şi de pe site-ul Tursib sau de pe pagina noastră de Facebook, din anunţurile pe care le vom da pe parcursul întregii campanii în presă, precum şi de pe paginile de promovare ale campaniei ”Sibiul bunelor maniere”. 

COMUNICAT

În vederea asigurării unei transparențe, conducerea TURSIB SA a considerat oportun să informeze publicul sibian privind stadiul negocierilor Contractului Colectiv de Munca la nivel de unitate ( în continuare „CCM” ), fiind vorba despre societatea care asigură transportul public local, subvenționat în proporție de 80% de către Primăria Sibiu.

Tursib şi “Sibiu – Orașul bunelor maniere” lansează campania “Părerea ta contează !”

În anul 2017, Asociația Sibiu 1191 lansa un proiect de promovare a bunelor maniere în comunitate: „Sibiu – Orașul Bunelor Maniere”, având ca însemn oficial un papion roșu. De-a lungul anilor care au urmat, papionul roşu a apărut în diverse locaţii din Sibiu - în magazine, restaurante, instituţii publice, promovând peste tot importanța unui salut, a unei mulţumiri, a amabilităţii și bunului simţ în general.