ÎN ATENȚIA CĂLĂTORILOR!

Vă informăm că disfuncționalitățile apărute la sistemul de ticketing și la echipamentele de vânzare au fost remediate.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că încercăm constant să vă oferim cele mai bune servicii!

ÎN ATENȚIA CĂLĂTORILOR!

Vă informăm că pe parcursul protestului desfășurat în Municipiul Sibiu este posibil ca traficul să fie afectat și ca atare, autobuzele Tursib pot acumula întârzieri. Așadar, vă recomandăm în continuare folosirea aplicației mobile SibiuBus pentru vizualizarea poziției autobuzelor în timp real.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe!

ÎN ATENȚIA CĂLĂTORILOR!

Astăzi, 15 Ianuarie 2024, între orele 12:00 – 20:00, sub acțiunea protestului organizat în Municipiul Sibiu, este posibil ca traficul să fie afectat. Ca atare, autobuzele pot acumula întârzieri. Pentru vizualizarea poziției autobuzelor în timp real vă recomandăm folosirea aplicației mobile SibiuBus.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe!

ANUNȚ RECRUTARE DIRECTOR ECONOMIC

Societatea TURSIB SA, prin expertul independent FOX MANAGEMENT CONSULTANTS în consultare cu Comitetul de Nominalizare si Remunerare din cadrul Consiliului de Administratie al Societatii, anunţă continuarea procesului de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru o poziție de Director Economic al Societaţii TURSIB  S.A, în conformitate cu dispozițiile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare,  aprobată prin Legea nr. 187/2023 și Hotărârea nr. 639/2023 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din Ordonanţa de urgenţă nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.