Tursib a distribuit Pungi cadou copiilor din Şcolile Incluzive și Orfelinatele din Sibiu


Luna Iunie este prin definiţie luna copiilor. Şi pentru că toţi copiii ar trebui să simtă cât sunt de speciali, mai ales în această lună, am considerat oportun să organizăm o acţiune în perioada 12-13 iunie prin care s-au distribuit pungi  cadou la Şcolile Incluzive și Orfelinatele din Sibiu.

Am promovat cu această ocazie utilizarea transportului public ȋn rȃndul copiilor, ca modalitate de deplasare ȋn Sibiu. De asemenea,  am reamintit copiilor orfani, cu dizabilităţi sau institutionalizaţi, faptul că beneficiază de gratuitate la transportul public local,  subvenţionat de către Primăria Sibiu.

Am ȋntȃlnit cu această ocazie copii de toate vȃrstele. Toţi fără excepţie, ne-au impresionat prin puterea cu care trec peste greutăţile vieţii oricare ar fi ele. Am ȋntȃlnit de asemenea oameni extraordinari, care ȋși rup din timpul și viaţa lor pentru a crește frumos acești copii și a le oferi un substitut pentru toate lipsurile cu care ei se confruntă. Am realizat cȃt e de greu dar și frumos ȋn același timp, atunci cȃnd găsești ȋn jurul tău oameni cu inima plină de dragoste și compasiune, iar visele ȋncep să devină realitate. Le mulţumim tuturor pentru deschiderea și sprijinul pe care ni l-au acordat.

Sperăm ca micile atenţii din partea noastră, să le aducă un zȃmbet pe faţă și puţină bucurie ȋn plus.

La mulţi ani ! Copilași, vă transmitem toate gȃndurile noastre bune!


Etichete: