Campanie 1 Iunie – Concursul copiilor isteţi


Deşi putin cam trişti având în vedere perioada lungă de izolare pe care o parcurgem, ne apropiem totuşi cu paşi repezi de 1 Iunie.

În ciuda situaţiei în cate ne aflăm, Ziua Copiilor nu poate trece neobservată, aşa încat ne-am propus ca în acest an să o sărbătorim altfel.

Tursib a pregătit aşadar un concurs pe care îl vom desfăşura exclusiv online, pe site-ul nostru.

Toţi copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 14 ani, sunt invitaţi în perioada 15 mai- 1 iunie 2020, să intre pe site-ul www.tursib.ro şi să completeze (dacă este cazul ajutaţi de către un adult), chestionarul aferent  grupei lor de vârstă. Fiecare copil poate să completeze chestionarul doar o singură dată.  Înscrierea unui copil de mai multe ori, duce la descalificarea acestuia din concurs.

Chestionarele cuprind întrebări adaptate vârstei copiilor şi sunt printre altele, o modalitate de a le testa cunoştinţele şi de a le oferi un alt fel de ocupaţie în această perioadă în care preocuparea fiecărui părinte este de a oferi celor mici moduri de petrecere a timpului în casă, cât mai distractive.

Prin completarea corectă şi integrală a chestionarului aferent vârstei copilului, acesta este înscris automat pe lista pentru tragerea la sorţi. Aceasta va fi organizată în data de 2 iunie, pentru fiecare categorie de vârstă în parte. Se va acorda câte un premiu la fiecare categorie, după cum urmează:

  • Categoria de vârstă 3-6 ani – o bicicletă
  • Categoria de vârstă 7-10 ani  – o trotinetă electrică
  • Categoria de vârstă 11 - 14 ani – un hoverboard

Invităm aşadar toţi copiii isteţi să se înscrie în concursul nostru şi să se distreze completând chestionarul. Dacă vor avea şi şansa de a câştiga la final un premiu, cu atât mai bine.

Vă mulţumim tuturor celor care acceptaţi invitaţia noastră la joc şi vă urăm succes tuturor.


Etichete: ,