Formularele de participare la “Tombola client fidel” organizată de Tursib.


Stimaţi clienţi,

Vă informăm că începând cu data de astăzi, 9 Decembrie şi până în data de 18 Decembrie 2019, puteţi depune formularele de participare la “Tombola client fidel” organizată de Tursib.

Formularul este disponibil începand de astăzi la Agenţia noastră din Calea Dumbrăvii, la sediul Tursib de pe strada Munchen nr. 1, sau poate fi descărcat de pe site-ul societăţii noastre de la adresa https://tursib.ro/page/tombola/.

Formularele completate pot fi depuse personal, în aceleaşi locaţii, sau le puteţi transmite pe mail la adresa marketing@tursib.ro. Formularele trimise prin e-mail vor fi înregistrate, iar numărul de înregistrare va fi transmis clientului înapoi tot prin e-mail.

Clienţii înscrişi în concurs vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, diverse premii: laptop, telefoane mobile sau abonamente Tursib.

Tragerea la sorţi se va face la sediul companiei noastre în data de 19.12.2019, iar câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic în aceeaşi zi. Festivitatea de premiere va avea loc în data de 20.12.2019, la ora 12:00, la sediul Tursib din strada Munchen nr. 1.

                Vă invităm să vă înscrieţi în concursul nostru în număr cât mai mare şi vă urăm mult noroc la extragerea la sorţi !

Vă mulţumim tuturor pentru că utilizaţi serviciile de transport în comun oferite de compania noastră !


Etichete: