Achiziţionarea legitimaţiilor zilnice prin aplicatia 24 Pay


Stimaţi călători,

Ȋncepând din noiembrie 2018, compania de transport public local Tursib, a pus la dispoziţia clienţilor posibilitatea achiziţionării biletelor de călătorie pentru autobuze cu ajutorul telefonului mobil, prin intermediul aplicaţiei 24 Pay. Din dorinţa de a ne îmbunatăţi în permanenţă serviciile şi de a veni în sprijinul utilizatorilor serviciilor noastre, am extins opţiunile aplicaţiei, oferind doritorilor posibilitatea de achiziţionare cu telefonul a legitimaţiilor zilnice.

Legitimaţia zilnică este valabilă până la ora 24 a zilei în care a fost achiziţionată şi dă posibilitatea utilizatorului de a circula pe toate traseele Tursib din interiorul oraşului Sibiu.  

Ne-am dorit ca această îmbunătăţire să vină în sprijinul călătorilor, scutind astfel timpul de deplasare la un chioşc de bilete.  

24 Pay este o aplicație mobilă de plată pentru transportul public, care permite achiziția titlurilor de călătorie în timp real, direct din autobuz, disponibilă 24 de ore din 24, fără costuri suplimentare pentru utilizatori. Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play sau App Store. Securitatea datelor este asigurată şi prin faptul că aplicaţia utilizează soluţia de plată cu card a Băncii Transilvania.

Invităm toţi călătorii să descarce cu încredere aplicaţia şi să îşi cumpere bilete de călătorie sau legitimaţii zilnice utilizându-şi telefoanele mobile.


Etichete: