Moş Crăciun vine cu Tursib


Publicat în

Chiar dacă trecem printr-o perioadă grea, sărbătorile ne bat la uşă. Cu toţii, dar mai ales copiii îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun, iar noi, ca în fiecare an, suntem ajutoarele lui.

            Anul acesta, ne-am îndreptat atenţia către o categorie de copii care, spre deosebire de marea majoritate, se confruntă de mici cu dificultăţi pe care cu greu le-ar suporta şi un om matur. Cu toate acestea ei reuşesc să îşi păstreze optimismul şi să treacă peste toate greutăţile cu un zâmbet inocent.

            Aşadar, pentru aceşti copii, instituţionalizaţi în trei centre din Sibiu, Moşul le-a lăsat pachete cu cadouri, pe care noi le-am dus apoi la fiecare centru în parte. Suntem conştienţi că aceste mici cadouri sunt doar o picătură de bucurie într-un ocean mare de probleme cu care ei se confruntă, dar măcar şi pentru o clipă, le vor face viaţa mai frumoasă.

            Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat în demersul nostru precum şi tuturor celor au grijă de aceşti copii. Le dorim tuturor multă sănătate, bucurii şi un an  mai bun şi mai liniştit decât cel care se încheie.