Tombola "Client fidel Tursib 2020"


Publicat în

Stimaţi călători,

Aşa cum v-am obişnuit deja de câţiva ani încoace, în luna Decembrie Tursib organizează tradiţionala Tombolă cu premii pentru toţi cei care au beneficiat de abonament la transportul în comun neîntrerupt, pe tot parcursul anului 2020.

Aşadar, pe toţi cei care îndepliniţi această cerinţă,  vă invităm să participaţi la concursul nostru, pentru a avea şansa de a căştiga un laptop, telefoane mobile, sau abonamente la transportul public pentru anul viitor.

Pentru a limita cât mai mult contactul direct dintre persoane, aşa cum ne este recomandat în această perioadă, spre deosebire de anii trecuţi, vă vom ruga să vă înscrieţi în concurs doar online. Perioada de înscrieri este între 7 – 17 decembrie 2020.

În acest sens, vă punem la dispoziţie pe site-ul nostru, la adresa https://tursib.ro/tombola/inscriere formularul de înscriere, pe care vă invităm să îl completaţi. În momentul trimiterii acestuia, veţi primi automat un număr de înregistrare în concursul nostru.

Tragerea la sorţi se va face tot online, în data de 18 decembrie 2020, iar căştigătorii vor fi anunţaţi în aceeaşi zi.

Vă invităm pe cât mai mulţi să vă înscrieţi în concursul nostru şi vă mulţumim din nou tuturor pentru că utilizaţi mijloacele noastre de transport în comun.

Vă reamintim faptul că pentru a limita contactul între persoane, Tursib a pus la dispoziţia călătorilor variante electronice atât pentru achiziţionarea sau reîncărcarea abonamentelor – pe site-ul nostru www.tursib.ro, cât şi modalităţi de achiziţionare a tichetelor de călătorie care nu presupun interacţiunea cu alte persoane – automate de bilete în staţiile de autobuz, aparate contactless în autobuze, sau aplicaţia 24Pay - utilizabilă de pe telefoanele mobile.

Vă urăm succes tuturor !