Transportul public din perspectiva studenţilor


Publicat în

În ciuda faptului că traversăm o perioadă complicată din multe puncte de vedere, transportul public este o constantă nelipsită din viaţa unui oraş. Indiferent de vremuri, oamenii au nevoie să se deplaseze dintr-o zonă în cealaltă, iar cea mai la îndemână şi ieftină modalitate este transportul public.

Ştim că în această perioadă studenţii fac cursuri mai mult online şi că mobilitatea tuturor este mult redusă faţă de perioada de dinainte de pandemie, dar totuşi, activitatea noastră continuă.

Ne propunem aşadar să demarăm o campanie în cadrul căreia să îi consultăm direct pe studenţi cu privire la serviciile de transport public, punându-le la dispoziţie pe site-ul nostru un chestionar în acest sens, pe care îi invităm să îl completeze.

Îi rugăm aşadar pe toţi studenţii care folosesc, dar şi pe cei care nu folosesc transportul public, să ne sprijine în demersul nostru şi să ne ofere, părerea proprie referitoare la transportul public din Sibiu, completând chestionarul de pe site.

Datele obţinute, ne vor ajuta pe viitor să ne îmbunătăţim activitatea şi să încercăm să oferim servicii cât mai bune.

Mulţumim anticipat tuturor celor care vor alege să completeze chestionarul şi le promitem că datele colectate vor fi utilizate ca un punct de pornire pentru analiza serviciilor de transport din punctul de vedere al studenţilor din Sibiu.