Wi-Fi gratuit în autobuzele Tursib oferit de Continental Sibiu prin Orange România


Ȋncepȃnd cu data de 12 iunie 2019, Continental Sibiu, alături de Orange România, oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în toate autobuzele Societății de transport public local Sibiu, Tursib.

Călătorii vor putea accesa rețeaua „CONTINENTAL” fără a introduce o parolă și se vor putea conecta la ceea ce e important pentru ei la viteze de până la 500Mbps, în cea mai performantă rețea 4G+ din România.

„Conectivitatea reprezintă baza unui oraș intelligent…. Experiența din alte orașe ne arată că acesta este un serviciu foarte apreciat de către călători, fie că vorbim despre turiști care descoperă orașul sau despre locuitorii care beneficiază zilnic de acces gratuit la conectivitate mobilă. “ a declarat Florin Popa, director Busines to Business în cadrul Orange România.

Traficul de internet este filtrat prin serviciul Business Internet Security, pentru a limita riscurile de securitate și utilizarea abuzivă a rețelei.

„Creștem calitatea serviciilor de transport, în primul rând prin modernizarea parcului auto al societății de transport public. Pe lângă cele 55 de autobuze noi cumpărate de Tursib, Primăria Sibiu a cumpărat alte 10 și este în curs de a achiziționa alte peste 50 cu fonduri europene. Dar importante sunt și dotările acestora și facilitățile oferite pasagerilor. Autobuzele noi oferă confort și în același timp posibilitatea conectării la informații, prin ecrane led și, mai ales, prin internet…” a declarat Astrid Cora Fodor, Primarul Municipiului Sibiu.

Sperăm ca acest serviciu adiţional oferit călătorilor noștri să fie apreciat și să ne ajute ȋn eforturile noastre de creștere a numărului de călători și de ȋmbunătăţire a condiţiilor de transport ȋn comun.


Etichete: ,