Abonamente gratuite elevi

Copiii cu vârsta de peste 6 ani,  care frecventează cursurile instituţiilor de învăţământ din Sibiu sau cei care au domiciliul în Municipiul Sibiu, beneficiază de gratuitate la transportul public pe tot parcursul anului şcolar (septembrie 2021 – august 2022), PE BAZA UNUI CARD TURSIB!

Cardurile Tursib pentru elevi se emit la sediul Tursib şi vor fi distribuite săptămânal copiilor/elevilor prin intermediul unităţilor de învăţământ unde sunt înmatriculaţi titularii acestora.

Până la ridicarea cardului de la unitatea de învăţământ, documentul de călătorie în baza căruia puteţi circula este “Cererea pentru emiterea unui card Tursib de elev”. Valabilitatea acesteia este de 15 zile de la data completării. Puteţi  descărca cererea AICI, introducând CNP-ul copiIului

La înmatricularea într-o unitate de învăţământ sau la schimbarea unităţii de învăţământ, părinţii/reprezentanţii legali ai copiilor/elevilor minori sau elevii peste 14 ani, sunt obligaţi, pentru a beneficia în continuare de gratuitate pe mijloacele de transport public local în comun, să notifice TURSIB. Puteţi face acest lucru online, completând formularul “Notificare schimbare unitate de învăţământ”.

Costul emiterii cardurilor este suportat integral de către TURSIB. În cazul în care copiii/elevii vor solicita un alt card din anumite motive (furt, pierdere, deteriorare, distrugere etc.), acesta se va reemite pe baza unei cereri tip. Puteţi face acest lucru online, completând direct formularul – Cerere pentru reemiterea unui card Tursib de elev

Ȋn cazul în care beneficiati de gratuitate la transportul public local si ati solicitat activarea automata a abonamentului pana la sfarsitul anului scolar, dar doriti sa intrerupeti activarea automata a acestuia, puteti solicita acest lucru completand “Formularul”.


  • PRESCHIMBAREA CARDURILOR NOI DE  ELEVI

Preschimbarea cardurilor de elevi se realizează de către societatea Tursib.

Cardurile noi ale elevilor vor fi distribuite de Tursib către ȘCOLI.

Elevii  vor ajunge în posesia cardurilor respectând procedura internă hotărâtă de fiecare școală.

Pănă vor intra ȋn posesia cardurilor noi, elevii vor putea circula folosindu-le pe cele pe care le au acum.

Tursib va anunța public data la care cardurile vor fi transmise unităților de învățământ.