Incident in care a fost implicat un autobuz Tursib


Publicat în

Astăzi 23 mai 2021, în jurul orei 11, pe malul Cibinului în zona intersecţie cu strada Ion Neculce, un autobuz Tursib care executa traseul 1 şi se îndrepta spre Hornbach, a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în zona pasajului pietonal de pe malul Cibinului. 

Din primele verifcări, conducătorului auto i s-a făcut rău în timp ce conducea. În autobuz se aflau circa 30 de persoane. Nimeni în afara şoferului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Compania de transport local Tursib doreşte să îşi prezinte înreaga compasiune şi părere de rău pentru acest eveniment tuturor pasagerilor aflaţi în acel moment în mijlocul de transport şi care au trecut prin momente dificile. Consecinţele acestui incident puteau fi mult mai grave, dar până la urmă ne bucurăm pentru faptul că nimeni nu a fost rănit.

De asemenea, ne exprimăm susţinerea faţă de colegul nostru, căruia îi urăm însănătoşire grabnică şi îl asigurăm de tot sprijinul nostru.

Dorim tuturor celor implicaţi în incidentul de astăzi de dimineaţă multă sănătate şi îi asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca transportul public din Sibiu să se desfăşoare în condiţii cât mai bune.