Procedura de încărcare a abonamentelor gratuite pentru studenți

Studenții ULBS cu vârstă de până la 30 de ani, care frecventează cursurile la zi, beneficiază de abonamente gratuite pe perioada anului universitar.

Abonamentele vor fi încărcate pe un card eliberat și personalizat gratuit de către Tursib.

Dacă studentul are deja un card Tursib, abonamentul se va încărca pe cardul existent.

Solicitările pentru emiterea sau încărcarea cardului Tursib cu abonamente gratuite pentru studenți poate fi depusă fie la agențiile Tursib fie online pe portalul Tursib. În cazul în care alegeți să transmiteți cererea online, vă rugăm să selectați, în prealabil, agenția de la care intenționați să ridicați cardul Tursib.

Documentele necesare obținerii abonamentelor gratuite pentru studenții Universității Lucian Blaga din Sibiu:

  • Carte de identitate (în situația în care cartea de identitate nu este disponibilă, se va prezenta certificatul de naștere/pașaportul);
  • Adeverință de la facultate în original/carnet de student vizat pe anul universitar în curs/legitimație de student vizată pe anul universitar în curs (cea din urmă este valabilă pentru studenții doctoranzi);
  • Un document care să ateste schimbarea numelui, în cazul în care a intervenit acest aspect (ex: căsătorie).

Valabilitatea abonamentelor pentru studenți este fie de 30 de zile fie pe tot parcursul anului univeristar (până în 30 Septembrie 2024), în funcție de selecția pe care o faceți pe solicitare.